Хороскопи

Китайски хороскоп 2018 - Глиган

Глиганът е добродушен, ведър и щедър. Той е мил и внимателен към всички, обича честността и мира. Най-много би го потиснала една кавга или спор. Глиганът мрази лъжата и вярва в реда и честността. Въпреки това, Глиганът е готов да прости на всеки, който го е измамил. Отмъщението и злобата са му непознати. Глиганът е много стриктен и на него може да се разчита във всеки момент. Той е честен и неподкупен. За Глигана е удоволствие, когато има възможност да помогне на другите. Така той има много приятели около себе си и дните и вечерите му са приятни и весели.

Китайски хороскоп 2018 - Куче

Ако ви интересува що за човек е някой, непременно попитайте Кучето. С един поглед само то ще прецени кой стои пред него. Много добър познавач на хората и душите им, Кучето е много вещ при избор на сътрудници и служители.

Китайски хороскоп 2018 - Маймуна

Жизнерадостната и енергична Маймуна води много интересен и разнообразен живот. Тя никога не се застоява на едно място. Ако се интересувате от клюка за някого, попитайте Маймуната. Маймуната има богато въображение и услужлив ум. Можете да й поискате съвет и тя няма да ви подведе. Но внимавайте - не навлизайте в нейна територия. Отмъстителната Маймуна ще ви унищожи!

Страници