Гришо и Маша живеят в палат за 5 милиона! (СНИМКИ)

Григор Димитров

Григор Димитров и Мария Шарапова живеят в истински палат. Най-добрият ни тенисист се буди до очарователната Маша в луксозното й жилище в Манхатън Бийч, което се нарежда в ТОП 30 на най-скъпарските имоти в региона.

За къщата, която е в непосредствена близост до Лос Анделис, Мария Шарапова брои 4 милиона долара през 2006 година. В следващата година тенисистката инвестира още един милион за да разшири имението по свой вкус. Имотът е с доста по-скромни размери, в сравнение с къщата на родителите на Маша, но разполага с нневероятен изглед към океана, 5 спални и 4 бани, разкрива агенция „Блиц”. В непосредствена близост до комплекса се намира и тенис-центъра, в който от години Мария Шарапова поддържа форма. От януари на същия корт тренира и Григор Димитров под напътствията на австралийския си треньор Роджър Рашийд.

Едно от най-впечатляващите места в палата на Шарапова е автопарка. На челно място в гаража стои електриково синьото „Порше Карера“ за  $105 000,което Маша подари на Гришо. Българинът го припалва при всеки удобен случай, макар разстоянията в Манхатън Бийч са малки. Сред останалите „бижута” в гаража е и малко по-старият модел „Пореше”, спечелено от Шарапова на турнир по тенис. За рускинята колата има сантиментална стойност и тя никога не би я продала.

Съседите на Маша и Гришо в Манхатън Бийч също не са за подценяване. Най-успелият български тенисист е съсед на един от най-известните американски баскетболисти Шакил О’Нийл. Първата жена-футболист Мия Хам също има къща в района.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.