Григор Димитров се обясни в любов на Шарапова

Гришо се обясни на Маша

Григор Димитров опроверга слуховете за раздяла с Мария Шарапова. Най-добрият български тенисист се обясни в любов на любимата си и даде да се разбере, че Маша е жената на живота му, видя LieStyleBG.com.

„Обичам тази жена. Маша е човекът, с когото мога да споделя абсолютно всичко, а това  е най-ценното”, заяви пред сп. „Тennis Australia Magazine” Григор Димитров. Макар да не обича да говори за личния си живот, пред изданието Гришо призна, че именно Мария Шарапова е половинката, която е търсил винаги. „Имаме еднакви ценности, гледаме на света по един и същи начин”, заяви Григор Димитров и допълни, че в днешно време щастливците като него, които са срещнали истинската любов се броят на пръсти.

Слуховете за раздялата на Маша и Гришо тръгнаха преди старта на турнира в Мексико, където българинът прекара незабравим ден в компанията на 20-годишната тенисистка Южени Бушар. Малко след това Григор Димитров и Мария Шарапова взаимно престанаха да се следят в Twitter, което според мнозина бе знак за раздяла в реалния живот. Такава обаче не е имало.

)

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.