Григор Димитров заряза кариерата заради Шарапова!

Гришо заряза кариерата заради Маша

Откакто афишира връзката си с рускинята Мария Шарапова, от някогашния талантлив тенисист Григор Димитров, който мачкаше наред съперници, не е останала и следа. В последните няколко месеца Гришо няма желание за тренировки, а тенисът остана на заден план.

Доказателство за това е последния му мач, в който падна като аматьор от Жоао Соуса. Неизвестният португалец буквално му разказа играта, а самият Димитров обяви, че не се е случило нищо страшно. Срамната загуба на Гришо обаче вбесила до краен предел баща му Димитър Господинов, който е и негов личен треньор. „Стига с тая Маша, ти си талантлив тенисист, но вече не развиваш потенциала си. Ако не се вземеш в ръце ще се сринеш”, опитал се да го вразуми таткото, но Гришо не искал и да чуе съветите му. За него Мария Шарапова била на първо място и вместо в подготовка на корта, Григор Димитров тренирал в леглото на рускинята.

„Или спри да се виждаш толкова често с Маша, или просто се откажи от големия спорт”, били думите на Димитър Господинов, които буквално вбесили Гришо. Тенисистът и баща му се скарали жестоко и цели три дни не си говорили. В крайна сметка родителят простил, но Григор Димитров така и не приел думите му насериозно, пише „Шоу”.

„Мария го изцежда като лимон. Гришо няма сили да тренира и всичко това се оказва пагубно за кариерата му”, коментират близки до Димитров, визирайки сексмаратоните, които му спретва рускинята. „Не мога без нея. Тя е моят живот”, споделял от своя страна Григор Димитров, който не давал и дума да се каже за край на срещите с Шарапова.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.