Г-н Андреев си избра Крисия Тодорова! (ВИДЕО)

Г-н Андреев избра Крисия Тодорова! (ВИДЕО)

Г-н Андреев си избра Крисия Тодорова. 9-годишната чаровница от Разград, която успя да впечатли цяла България с таланта си, омая и малкия герой в „Шоуто на Слави”, разбра LifeStyleBG.com.

Въпреки че в национален ефир, г-н Андреев обяви, че няма да назове името на фаворитката си, в разговор със Слави Трифонов разказвачът на вицове „изплюл камъчето”, твърди Senzacia.net. Без да се притеснява г-н Андреев споделил, че иска именно Крисия Тодорова да бъде екранната му партньорка.

За да бъде по-убедителен, г-н Андреев споделил, че наред с гласови данни, Крисия успяла да го впечатли и с разнообразните си прически и тоалети, с които се явява на сцената. „Искам тя да бъде партньорката ми”, категоричен бил малчуганът.

На мнението, че Крисия Тодорова заслужава мястото в „Шоуто на Слави” са и голяма част от интернет потребителите, които заливат мрежата с положителни коментари.

Дали в крайна сметка малката чаровница ще застане до г-н Андреев, предстои да разберем. Почти е сигурно – голямата битка ще бъде между Крисия Тодорова и Симона Иванова. (Виж ТУК)

категории: 

Коментари

Comment: 
Krisia e prekrasna, no Geri e 3avarshena pevitca

Comment: 
Крисия е прекрасна,тя е единствената която ми харесва от всички момичета..!! Гери може да е завършена певица,но не подхожда на г-н Андреев..!! Убедена съм,че Крисия ще спечели....!!!

Comment: 
Krisiq

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.