"Господари на ефира" почетоха с едноминутно мълчание Росен Петров

Росен Петров в Господари на ефира

„Господари на ефира” разкритикуваха остро решението на Росен Петров да встъпи в редиците на партията на Николай Бареков.

Във вчерашното си издание, от екипа на телевизионното шоу направиха ироничен коментар на последното издание на „Нека говорят” и декларацията, която Росен Петров прочете в национален ефир. „Да станем на крака и запазим едноминутно мълчание в чест на журналиста Петров”, обявиха „Господарите”.

Действията на Росен Петров бяха разкритикувани в ефир и от колегата му Любо Нейков, който на няколко пъти в „Голата истина” показва бележки, представляващи „декларация”, а накрая изпя в ефир култовия рефрен от чалга песента „Аз съм волна пеперуда”.

Очакванията бяха, че и Слави Трифонов ще изкаже мнение по темата, тъй като той бе лично засегнат след писмото на Росен Петров, в което бившият водещ попита bTV защо са замълчали, когато Слави е подкрепил кандидатурата на Меглена Кунева. Единствените реплики обаче, които подхвърли шоумена бяха по време на актьорската вечер,когато на няколко пъти заяви на героя на Иво Сиромахов, че има желание да го направи министър на вътрешните работи.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.