Нико Тупарев се видя в чудо с голямата награда в Big Brother All Stars 2013!

Нико Тупарев и компания се видяха в чудо с голямата награда в Big Brother All Stars 2013. Три дни след старата на риалити формата, все още не се е намерил спонсор, който да осигури материална награда за победителя, разбра LifeStyleBG.com.

Към момента продуцентите правят всичко по силите си, за да осигурят стимул за участниците, защото за разлика от VIP Brother, където се раздаваха тлъсти хонорари, в договорите на тазгодишните участници фигурират в пъти по-малки суми.

В миналогодишното издание на Big Brorher All Stars победителят Лестер си тръгна с луксозна кола. Точно такива са очакванията на зрителите и за новия сезон. Дали обаче ще се намери спонсор, който да осигури луксозното возило, можем само да гадаем.

В същото време в публичното пространство се заговори, че фолк певицата Райна, която трябва да влезе тази вечер в шоуто се е договорила за колосалната сума от 100 000 лева. „Няма такова нещо. Хонорарът на Райна е доста по-скромен”, коментираха пред LifeStyleBG.com източници от предаването. И побързаха да успокоят феновете - Райна със сигурност ще влезе в къщата! Какви са нейните условия, вижте ТУК>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.