Голямата битка при Слави: Крисия Тодорова vs Симона Иванова (ВИДЕО)

Полуфиналистките в  състезанието за сценична партньорка на господин Андреев вече са ясни. Часове след като Слави Трифонов и екипът му обявиха имената на 4-те малки дами, които ще се състезават за място в шоуто, форумите „преляха” от коментари, видя LifeStyleBG.com.

Зрителите още от сега са сигурни, че голямата битка ще бъде между 9-годишната Крисия Тодорова и 8-годишната Симона Иванова.  Двете красавици буквално смаяха всички с последните си изпълнения. Крисия успя да сложи Кристина Агилера в малкия си джоб с песента “Hurt”, a Симона представи по уникален начин парчето на Адел “Skyfall”.

10-годишните Гергана Тодорова и Ива Цветанова също успяха да си извоюват място на полуфиналите. Дали силите им ще стигнат да преборят конкуренцият в лицата на Крисия и Симона, предстои да разберем. Следващата седмица талантливите певици ще трябва да се представят с две изпълнения – българска народна песен и парче от репертоара на „Ку-Ку Бенд”. За съжаление, победителката ще бъде само една.

Вижте най-силните изпълнения от вчерашната вечер, които са сред най-споделяните в интернет пространството:

категории: 

Коментари

Comment: 
Yspeh na Simonka tq e nezamenima.. grybo shte e ako se prenebregne tova malko slunchice

Comment: 
Симона прекалено много преиграва. Изкуствената усмивка и маниернечене, голямото самочувствие и театралниченето, които демонстрира откровено са дразнещи на екрана. Мелодраматично събраните вежди при изпълнение "а`ла Георги Христов", също са досадна поза за едно дете на нейната възраст!

Comment: 
Krisiq trqbva da pobedi

Comment: 
bravo i na dvete vi i dvete ste krasivi uspex miliii :) :*

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.