Годжи и Цветелина Грахич се залюбиха в Америка

Годжи и Цветелина Грахич

 Годжи и Цветелина Грахич се залюбиха на турнето в Америка.От няколко дни музикантите на „Ку-Ку Бенд” са в страната на неограничените възможности, където по план трябва да изнесат концерти пред сънародниците ни в  Атланта, Чикаго, Ню Йорк сити и Лас Вегас.

В Чикаго двамата са отседнали в една и съща стая, разкрива в. „Всеки ден” и публикува кадър на спящия Годжи. В същото легло, според изданието, спи и младата му колежка Цветелина Грахич. Двамата често демонстрирали близостта си и пред гостите на хотела, които са убедени, че отношенията им са доста повече от колегиални.

За това, че Цветелина Грахич и Годжи са гаджета се заговори още миналата година, когато двамата бяха засечени на крайпътна бензиностанция, а Георги Милчев, подхвърли на младата певица „Ще те скъсам”. „Явно любовта им се е възродила в Америка”, коментират емигранти. Колегите им от „Ку-Ку Бенд” пък са убедени, че за силни чувства и дума не може да става, но не отричат, че между Годжи и Цветелина Грахич прехвърчат отдавна искри.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.