Годишен хороскоп за 2014 година (II част)

Годишен хороскоп за 2014 година

2014 чука на вратата. Каква ще бъде новата година в личен и професионален план за представителите на различните зодии, вижте в LifeStyleBG.com:

 

Везни

Първите шест месеца от 2014 година ще бъдете изпълнени с много енергия. Предстои ви да вземате важни решения. Бъдете внимателни и не позволявайте агресията да вземе превес над здравния разум. Важните решения, които ще обърнат живота ви в друга посока, ще вземете през втората половина на годината. Трудностите не бива да ви притесняват, защото всяко ваше действие ще бъде увенчано с успех. Още през първите десет дни на септември ви очакват вълнения и много приятни изненади.

В  средата на периода  - пътуване. Отделете повече време за себе си и любимите хора.

 

Скорпион

2014 започва с въздишка на облекчение за октомврийските Скорипони, които са били подложени на сериозни предизвикателства през 2013. Трудният период е отминал и още през първите месеци на новата година ще почувствате, че владеете ситуацията.

Промени в живота очакват родените през ноември. Нови възможности за реализиране на бизнес планове или повишение в службата ви очакват през първите месеци на годината. Късметът и успехът ще ви съпътстват през цялата година. Въпреки че финансовото ви състояние ще се подобри значително, не харчете с лека ръка. През 2014 ще срещнете любовта.

 

Стрелец

Първата половина на годината ще бъде спокойна. През лятото ще получите дългоочаквано предложение, което ще върне енергията ви. Оттам насетне ви очакват много успехи както в личен, така и в професионален план. Бизнес пътуване ще се увенчае с успех, а през есента ще срещнете нова любов. Март и септември ще бъдат месеците, през които ще „берете плодовете” на труда, които се положили. В края на годината ще ви тревожат здравословни проблеми. Бъдете по-премерени в харчовете.

Козирог

2014 ще бъде годината, която Козирозите никога няма да забравят. Още през първите месеци ви очакват промени, които ще засегнат най-вече родените между 2 и 6 януари. За някои това ще означава промяна на работното място, а за други промяна в семейното положение. Ще имате възможност да реализирате всичките си идеи, а нещата, които предварително сте обмислили ще се радват на успех. Годината ще бъде финансова стабилна.

 

Водолей

Много интересни възможности носи новата година за представителите на зодия Водолей. Март, юли и октомври ще бъдат изпълнени с много любов, най-вече за февруарските Водолеи. Родните през март да очакват подновяване на връзка с близки хора. В средата на годината – интересно пътуване, което ще промени възгледите ви. Ще откриете много нови неща, които дори не сте предполагали, че може да вършите. И най-важното – всички ще бъдат увенчани с успех.

 

Риби

През 2014 Рибите ще изплуват от големите води. Ще жънете успех след успех както в личен, така и в професионален план. Много нови възможности – промяна на работното място, нови бизнес проекти. Не се отказвайте от мечтите си, защото именно през тази година ще имате сили и възможност да ги реализирате.

Ще се радвате на стабилно финансово състояние и една гола любов, която ще ви връхлети като ураган още в началото на годината. Ще бъдете настроени романтично, а любовта ще ви дава стимул за всички бъдещи проекти. Възможно е да прекратите  дълга връзка, която в продължение на години ви е „задушавала”.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.