Годишен хороскоп за 2014 година (I част)

2014 чука на вратата. Каква ще бъде новата година в личен и професионален план за представителите на различните зодии, вижте в LifeStyleBG.com:

 

Овен

2014 идва с много промени в живота на Овните. Най-силно тези промени ще засегнат представителите на зодията, родени през април. Още в началото на периода ви очакват големи семейни събития, промяна в работата и финансите. Първите месеци на новата година ще бъдат доста напрегнати за родените между 1 и 6 април. Избягвайте конфликтите, особено в семейството. 2014 ще бъде благоприятна по отношение на финансовите приходи.

Мартенските Овни ще се радват на успех през новата година. Това е моментът, в който може да отворите нова страница в живота си. С успех ще бъде увенчано всяко ваше начинание през септември и октомври. Необвързаните представители на зодията имат реален шанс да започнат нова връзка.

 

Телец

Големите промени в живота на Телците бяха през 2013. През новата година ще може да се отпуснете и успокоите. Родените между 2 и 4 май ще преоткрият себе си. Ще бъдете изненадани от собствените си възможности, които по една или друга причина сте подценявали. Ще бъдете заредени с много нови идеи, които ще намерят успешна реализация през следващата година.

Най-успешните месеци за представителите на зодията ще бъдат юни, септември и декември. Точно тогава ще вземете и едни от най-важните си решения. Ако дълго време обмисляте да направите по-сериозна крачка в отношенията си с любимия човек, сега е времето. Финансовото ви състояние ще бъде стабилно, в средата на 2014 ще бъдете приятно изненадани от неочаквани парични постъпления.

 

Близнаци

В началото на годината ще бъдете изпълнени с много енергия. Още през първите месеци ще се влюбите до уши и ще погледнете света с други очи. Възможно е това да бъде началото на дълга и сериозна връзка. Близнаците, които имат постоянни партньори пък ще се радват на хармонична и безпроблемна връзка.

Юни и юли ще бъдат изпълнение с много положителни емоции за представителите на зодия Близнаци, които няма да се оплакват нито от липса на внимание, нито от творческо вдъхновение. Подходящи месеци за започване на нова работа са март, септември и октомври. Тези периоди са много подходящи и за нови бизнес начинания. Здравословните ви проблеми ще останат в миналото.

 

Рак

Щастие, благоденствие и много нови възможности очакват Раците през 2014 година. Това, с което се занимавате в момента, ще даде желаните резултати през следващата година. В професионален план ще имате възможност да осъществите всичките си планове.

Очакват ви и положителни промени в личния живот. 2014 ще бъде съдбоносна за родените на 2,3 и 4 юли. Не се плашете от предизвикателствата, всички промени ще бъдат за добро. Най-напрегнатите месеци от годината ще бъдат септември и октомври.

 

Лъв

Новата година ще бъде специална за Лъвовете, въпреки че няма да го усетите през първите месеци. Началото на периода се характеризира с доста стресови ситуации и напрегнати моменти. Проблемите обаче няма да бъдат сериозни. С повече търпение и воля, ще успеете да се справите с предизвикателствата.

Късметът ви ще се отключи през юни и ще ви съпътства до края на годината. Очакват положителни промени в личен план. Периодът е изключително подходящ за сключване на брак и за започване на ново бизнес начинание.

 

Дева

Почти всяко начинание на Девите ще се увенчава с успех през 2014. Съдбоносни ще бъдат юни, септември и декември, когато ви очакват промени. Както и да сте решили да промените живота си, бъдете сигурни, че ако го направите в тези месеци, ще имате успех .Най-големите промени ще бъдат през септември. Всичко, към което се стремите тогава ще бъде успешно. Ако търсите нова работа – ще я намерите, ако искате нова любов – също.

2014 е годината, в която трябва да изясните отношенията си с любимите хора, както и да обърбете повече внимание на здравето си. Професионалните ви качества няма да останат незабелязани и в средата на годината ви очаква повишение. Ще се радвате на финансова стабилност.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ>>>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.