Годишен хороскоп 2016 – зодия Козирог

През 2016 ще продължат дълбоките промени в живота на Козирозите. Плутон през цялата година ще бъде във вашия собствен знак и тази тенденция ще се запази до 2024 година. Не трябва да се противопоставяте на промените, които ви е подготвила тази планета. Само тогава ще можете да си осигурите стабилно положение и власт.

Ако през 2015 ви е било трудно да намерите баланс между семейството и кариерата, то през 2016 година покровителят на вашия знак Сатурн ще влезе в съзвездието Скорпион, което ще ви помогне да се съсредоточите и да се опитате да намерите разумен компромисен вариант. На тези Козирози, които ще успеят да направят това, годината обещава хармонични отношения в семейството и успехи в работата. Не забравяйте и за приятелите, които често пренебрегвате.

През следващите две години ви предстои да станете по-отговорни по отношение на приятелството и личния ви живот. Дошло е време, когато трябва да минете проверката на сериозни изпитания и само приятелства, които имат дълбоки корени и се основават на доверие и преданост, ще ви помогнат да излезете от всяка трудна ситуация. Освен това, вие ще трябва да се научите да поемате върху себе си отговорност, за да може вашите близки да почувстват сериозността на вашите намерения и да не се съмняват във вас.

Семейният живот през следващите две години ще премине под влиянието на Уран, който преминава през знака на Овен. И затова тази година, както и преди, ще бъде изпълнена с непредвидени промени и неочаквани изненади.

За представителите на зодия Козирог 2016 ще бъде година за нови запознанства, които ще окажат благотворно въздействие върху вашия бъдещ живот. Също така, ще получите важна информация, значението на която ще успеете да оцените едва в края на годината.

През 2016 ще има за вас много добри новини. Ако искате през този период да сключите брак, увеличавате възможностите за създаване на здраво семейство, в което отношенията между партньорите ще се основават на доверие. Планетата на късмета за Козирозите ще бъде Юпитер, когато на 26 юни навлезе в знака на Рак. Тогава спокойно ще може да изиграете вашето сватбено хоро. А тези от вас, които вече са женени, ще могат да подобрят взаимоотношенията в семейството си.

Материалното положение ще бъде стабилно. При разумни разходи, през втората половина на 2016 година ще можете да направите онези големи покупки, за които мечтаете отдавна.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 >>>

 

Вижте още: ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2016 – ЗОДИЯ КОЗИРОГ

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016

ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК>>>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.