Годишен хороскоп 2016 – зодия Телец

2016 обещава да бъде важна година за Телците по отношение на финансите, любовта и взаимоотношенията, образованието и личностното развитие, пътуванията. Дългосрочното присъствие на Плутон в 9-ти Дом на вашата астрограма ще окаже влияние в сферата на висшето образование или на пътуванията. Тази планета ще влияе благоприятно на всички събития, които ще се случват далеч от дома. Това е идеалното място за получаването на нови знания и личностно развитие за тези Телци, които ще се възползват от тази възможност, за да се върнат у дома и увеличат шансовете си за кариерно израстване.

Плутон в съзвездието на Козирог засилва вашата воля и желание да постигнете успех в образованието, но в същото време ще станете по-чувствителни и уязвими, когато става дума за защита на вашите убеждения и философия за живота.

Факт е, че Плутон е в конфликт с Уран, и това е един вид напомняне, че вие представители на зодия Телец, трябва да положите усилие над себе си, за да гледате на живота не толкова сурово. Може да предизвикате скрити врагове да ви нападат от засада, когато не очаквате това от тях, само защото вие няма да се откажете от някои по-стари понятия и концепции, може да се създаде впечатление сред другите, че вие сте се затворили в себе си, станали сте високомерни и не сте готови за нови неща и прогрес.

През юни 2016, когато Юпитер навлезе в знака на Рака, желанието ви да се учите и пътувате само ще се засилва. През този период връзката с любимия човек ще бъде много важна за вас, нов вие трябва да бъдете много внимателни, тъй като ще има дни, когато телефонните обаждания, имейли и писма ще се бавят твърде дълго време. Няма нужда да реагирате на това твърде емоционално. В края на крайщата, вие винаги ще бъдете в течение на всички случващи се събития.

От края на миналата година Сатурн е навлязъл в съзвездието на Скорпион. Това ще окаже голямо влияние в отношенията с хората, които обичате. Те няма да бъдат толкова прости. Телци, ше се наложи да извлечете тежки поуки от отношенията с другите хора, особено трудно ще бъде положението с партньорите. В личния живот този период ще бъде тест за надеждност на партньорските отношения, в който трябва да доказвате своята сериозност, отговорност и зрялост. Щастлив семеен живот може да се изгради само върху солидна основа, която сами сте в състояние да положите.

Това, което ще ви интересува най-много – пари, имущество,материални придобивки – всичко това до края на май ще ви подари Юпитер. Това е много успешен период, тъй като за първите пет месеца на 2016, ще можете в пъти да увеличите доходите си. Подобна, толкова благоприятна ситуация и късмет, може да се каже, че няма да срещнете през следващите 12 години. Най-добре е в тази ситуация да вземете мъдро решение и да бъдете пестеливи, тъй като Юпитер е известен със склонността си да преувеличава оптимизма, и като следствие на това, може да вземете необмислено решение. В противен случай може да останете и без нищо, ако се поддадете на изкушението необмислено да се поглезите или да поглезите близките си.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 >>>

 

Вижте още: ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2016 – ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016

ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК>>>>>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.