Годишен хороскоп 2016 – зодия Овен

Великолепни новини за вас носи 2016 година. От края на миналата година ще се отървете от трудностите, ограниченията и препятствията, които сте срещали в последните три години в сферата на връзките, причина за което е бил преходът на Сатурн през зоната на брака и любовта. Уран, господарят на този знак помага в социалните аспекти и жизнените навици. През 2016 ще бъдете дружелюбни и общителни, с лекота ще завързвате нови връзки по всички фронтове на живота.

През тази година ще привлечете в обкръжението си хора от различни възрасти, социални слоеве и различни култури, което ще ви помогне да преразгледате вашия стар модел на самоизразяване. Обикновено представителите на този знак поемат върху себе си отговорността и инициативата. Лидерските качества принуждават Овните да вземат решения, позовавайки се не на здравия смисъл, а на личностните си амбиции. През годината на Маймуната се опитайте да дадете възможност на другите да проправят пътят напред, опитвайте се да избягвате необмислени, резки решения.

Сътрудничество през 2016 обещава да донесе щедри плодове за Овните. Новите хора, които ще срещнете през тази година ще оставят в живота ви следи, които ще ви напомнят за себе си в по-далечно бъдеще. Запознанствата през 2016 със сигурност ще донесат повече приключения в живота ви, ще ви помогнат да се запознаете с нови места и ще направят живота ви по-интересен. Юпитер, преминаващ през всичките три зони (до юни 2016) – ще бъде положителен аспект в отношенията с братя и сестри, братовчеди и роднини. Също така той ще окаже положително влияние върху вашето образование, ще създаде благоприятни условия за пътуване.

Най-съществената промяна през 2016 – това е навлизането на Юпитер в знака на Рак на 26 юни. От този период, вие представители на зодия Овен, ще започнете да се чувствате щастливи, ще установите по-тесни отношения със семейството си. През 2016 може да разчитате на събиране на семейството, на срещи с всички роднини. Плутон в сферата на кариерата ще продължи да ви изнася уроци, за да ви направи по-сериозни, зрели и отговорни пред обществото. Той ръководи общото движение на вашия живот и социалните постижения. През 2016 Плутон ще бъде в конфликт с Уран, дори във вашия знак, така че трябва да бъдете по-внимателни. Това означава, че неподчинението и нежеланието да спазвате правилата, може да донесе в живота ви конфликти с властите и други лица. През новата година ще почувствате необходимост да се отървете от всички ограничения, които са ви наложени и да внесете нещо ново в живота си.

В сравнение с 2015, във финансово отношение 2016 няма да бъде толкова силна. Вашата професионална дейност, работата ви, не обещава големи парични приходи. През 2016 Овните трябва да изчакат с взимането на кредити и ипотеки. Ако очаквате наследство е възможно да се скарате с роднини, забавяне или намаляване на очакваната сума. Годината на Маймуната ни учи как отговорно да се отнасяме с парите, да бъдем предпазливи и сдържани при управлението на финансите. Вместо големи покупки, през 2016 ще бъде по-целесъобразно да насочите парите си към погасяване на натрупани дългове. Взимайки отговорни решения, ще се чувствате по-малко ограничени във финансов план.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 >>>

 

Вижте още: ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2016 – ЗОДИЯ ОВЕН

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016

ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК>>>>>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.