Германец роди първото си бебе!

По примера на Томас Бийти: Германец роди първото си бебе

Германец се превърна в световна сензация, раждайки здраво бебе, съобщи немският вестник „Билд”. Мъжът, който е транссексуален  е дарил живот на момченце през април тази година. Раждането е извършено в домашни условия с помощта на акушерка.

От години германецът фигурира в регистрите като мъж, макар че е роден като жена и е запазил женските си полови органи. За да осъществи мечтата си и да има бебе, той се подлага на инвитро процедура, а 9 месеца след това ражда първото си дете. Бебето е родено в домашни условия, защо в болниците има изискване да бъде записано името на майката. Той пък не се чувствал като майка и държал да бъде записано, че е баща на бебето.

„Каквито и хормони да приема, ако един транссексуален мъж е запазил матката и яйчниците си, може да забременее”, коментират лекари.

Историята на германеца, чиято самоличност не се разкрива, наподобява много на тази на американеца Томас Бийти, който стана известен през 2008 година като първия бременен мъж. Пет години преди това Томас сключва брак с Нанси, която не може да има деца. Бийти не мисли дълго и дарява съпругата си с три деца, а след това продължава да живее като мъж.

Вижте видеото с Томас Бийти:

категории: 

Коментари

Comment: 
Какво става с тези мъже кво е това желание да раждат

Comment: 
4isto sa izperkali :)hhaha

Comment: 
е това си е шок, хората изперкаха тотално

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.