Георги Валентинов кръшна на Златка Райкова

ММА боецът Георги Валентинов кръшна на Златка Райкова. Докато блондинката ронеше крокодилски сълзи в къщата на Big Brother All Stars 2013, спортистът съгрешил с бивше гадже, мълви клюката, която се разнася из Студентски град.

Ангелите на Георги Валентинов се оказали доста слаби и на няколко пъти боецът се утешил в леглото на бившата си приятелка, твърди „Всеки ден”. Според изданието Златка Райкова била наясно с изневярата на любимия си. Това станало и причина за грубото й изказване, според което е пълно с „16-17 годишни боклуци”. „Готови са да си легнат с всеки само защото е ММА или са го показвали по телевизията”, обясни гневно бившата съквартирантка.

Самият Георги Валентинов пък оправдал „залитането” си с факта, че просто имал нужда от женски ласки. Сърцето му обаче все още принадлежало на Златка. Това не бил първият път, в който русата изкусителка, чувала слухове, че гаджето й изневерява. „Точно затова е станала мнителна, следи го изкъсо” , споделят близки до Златка Райкова, по думите на които миската редовно следи кореспонденцията на Георги Валентинов, както на мобилния телефон, така и  в социалните мрежи.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.