Вижте каква красавица изпусна гаджето на Русата Златка Георги (СНИМКИ)

Снимки от абитуриентския бал на ММА боеца Георги Валентинов разкриват коя е била дамата на сърцето му преди да срещне Русата Златка. На бала си гаджето на Златка Райкова се вихри в компанията на тъмнокоса красавица, която до ден днешен е като трън в очите на плеймейтката.

Момичето, което придружава шампиона в смесените бойни изкуства е бивша гимнастичка и негова съученичка, разкрива HotNews.bg. Малко след като завършват училище, двамата се разделят, но продължават да бъдат приятели. Нещо повече – към настоящия момент Георги и красивата брюнетка учат заедно в НСА. Факт, който никак не се нрави на Златка Райкова. Въпреки че плеймейтката постоянно обяснява колко много вярва на Георги, ревността никак не й е чужда. „Може би дълбоко в себе си Златка се страхува, че младостта на Георги ще й изиграе лоша шега и той ще я изостави”, коментират интернет потребители.

Само преди няколко дни Златка Райкова зарадва съквартирантите, съобщавайки им, че е бременна. И докато едни все още се чудят наистина ли миската носи детето на Георги Валентинов или признанието е било част от седмичната мисия, то други очакват сватба в Big Brother All Stars.

Вижте и момичето, от което Златка Райкова ревнува до ден днешен:

категории: 

Коментари

Comment: 
симпатично е момичето,макар че излишно ми се струва да коментираме тя каква е при положение че тоя има лице на задник,а възлюбената му е тъпа като шотландска гайда

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.