Гентиана Халити шокира Венета Райкова: Страдам от булимия!

Плеймейтката Гентиана Халити за първи път говори откровено за тежките изпитания, които й поднася съдбата. Пред Венета Райкова сочената за ексгадже на Благой Иванов – Багата сподели, че е станала жертва на булимията.

Гентиана имала сериозни проблем с килограмите. В стремежа си да има идеална фигура, блондинката се подлагала на дълги и изтощителни диети. Тези режими й се отразявали доста зле и тя започнала да изпадала в депресивни състояния, в които единственото за което мислела била храната.

„Имала съм много тежки кризи. В момента, в който започна да ям, не мисля за нищо друго, просто нямам трезва мисъл”, сподели Гентиана, допълвайки, че малко след това се обаждала гузната й съвест и тя не се хранела с дни, подлагала се на дълги и изтощителни тренировки, за да има хубава фигура. „Попадала съм дори в токсикологията заради преяждане”, заяви пред шокирания поглед на Венета Райкова Гентиана Халити и допълни, че има силите да се справи с булимията. „Вече няма да правя такива глупости”, категорична е блондинката.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.