Генка Шикерова чака бебе! bTV пуска „по майчинство” и Косьо!

Генка Шикерова е бременна

Водещата на сутрешния блок на bTV Генка Шикерова очаква втора рожба. Журналистката е в четвъртия месец на бременността си, научи LifeStyleBG.com.

„Ако всичко е наред Генка ще работи до края на тв сезона”, коментираха пред агенция „Блиц” от пиар отдела на bTV. От медията не отрекоха, че вече търсят заместници на телевизионната двойка Генка Шикерова –Константин Караджов. Това обаче не било свързано с бременността на водещата.

Месеци преди да разберат, че Генка Шикерова очаква бебе, от bTV започнали да се оглеждат за нови водещи на „Тази сутрин”. „Все още търсим подходяща двойка, която да поеме сутрешния блок”, коментираха пиарите на  bTV, правейки изричното уточнение, че няма да „крадат” кадри от други медии.

За това, че са „вдигнали мерника” на Генка Шикерова и Константин Караджов се заговори още в края на миналата година. Единствената причина да не бъдат сменени преди края на сезона е, че все още не са попаднали на двойка, която да бъде достойна конкуренция на Ани Цолова и Виктор Николаев.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.