Гълъбин Боевски разкри истината за освобождаването си!

„Ако мислите, че мога да повлия на бразилската прокуратура, много ме надценявате”. С тези думи се обърна Гълъбин Боевски към журналистите, които бяха на „пост” пред дома му в квартал „Борово”.

Цяла сутрин репортерите чакаха световния шампион, за да научат от него истината за мистериозното му пристигане в България. След часове игра на котка и мишка, Гълъбин Боевски се появи, но не бе особено разговорлив. „Свободен съм и това е най-важното”, заяви щангистът и призова да бъде оставен на мира. „Нямам вина, че не знаете – още на 13 март получих декрет за експулсиране, обяви световният шампион, без да уточнява, дали това означава, че е оневинен. „Не разбирам от закони”, каза с усмивка Боевски и се зарече повече да не стъпва в Бразилия.

Новината за завръщането на Гълъбин Боевски изненада всички компетентни органи в България, тъй като се оказа, че нито прокуратурата, нито външно министерство, нито посолството ни са били уведомени за експулсирането на щангиста. От пресцентъра на Министерство на външните работи съобщиха, че решенията за експулсиране се взимат от правосъдния министър на Бразилия и се потвърждават от федерален съдия и федерална полиция.

Мистерията с освобождаването на Гълъбин Боевски предизвика вълна от коментари в публичното пространство, а мнозина заподозряха, че щангистът е бил помилван от президента с български корени Дилма Русев. Още за завръщането на Гълъбин БоевскиТУК.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.