Снахата на Гълъбин Боевски изплака: Пол ме заряза с бебето заради любовница!

Синът на Гълъбин Боевски Пол заряза жената си и бебето заради любовница. За драмата в семейството разкри самата Капка Алексиева, която от няколко години дели живота си с Боевски-младши.

„Детето ми направи първите си 4 крачки, в деня, в който баща му избра друга”, написа във Facebook снахата на Гълъбин Боевски, разкривайки, че Пол я е зарязал заради любовна афера със служителка на игрална зала. В социалната мрежа Капка описа с подробности всички унижения и обиди, на които била подложена от Пол Боевски. Младата майка дори призна, че на няколко пъти синът на Боевски й е посягал. Въпреки всичко тя опитала да запази семейството си, но не се получило.

„Явно Боевски се е влюбил в крокодила от пръв поглед”, написа във Facebook Капка, допълвайки, че и любовницата му е изоставила детето си, за „да спят по задните седалки и парковете”, пише Blitz.bg.

Пред приятелите си в социалната мрежа Капка описа доста цветущо всичко за краха в отношенията й с Пол Боевски, правейки изричното уточнение, че не й пука за репутацията на семейството и това как ще реагират хората, когато разберат какво се случва.

Капка дори сподели, че Пол Боевски е пребил мъж, с когото си пишела в социалната мрежа. Това се случило в момент, в който синът на Гълъбин Боевски обмислял дали да се върне при половинката си. Пол се заканил, че ще наранява физически всеки, който се осмели да се доближи до майката на детето му. „Как да живея нормално?”, попита Капка Алексиева.

В дискусията се включи и бабата на Пол Боевски Стела, която бе категорична, че е под достойнството й да коментира подобни неща. „Само помисли ти коя си”, обърна се към изоставената Капка Стела. Малко по-късно Капка Алексиева прецени, че социалната мрежа не е мястото за изясняване на семейните отношения и изтри всички коментари.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.