Гаджето на Русата Златка скочи на Азис!

Гаджето на Русата Златка скочи на Азис!

Фолк певецът Азис си навлече гнева на ММА боеца Георги Валентинов. Любимият на Златка Райкова е бесен след обидните квалификации, които фолк идолът използва по адрес на русата изкусителка и се е заканил, че няма да остави нещата така.

Пред няколко дни Края на фолка припомни скандалното минало на Златка Райкова и дори я нарече„евтин парцал”. Дни след това Азис застана зад думите си. Пред „Всеки ден” фолк певецът определи Рустата Златка като „вулгарна мутреса” и я прати на психиатър. „Ако не потърси помощ, ще свърши в затвора”, заяви Азис и допълни, че истинската Златка Райкова няма нищо общо с жената, за която се представя в Big Brother All Stars 2013. „От нея са си патили десетки хора – и популярни и неизвестни. Тя е човек без никакви стойности”, обяви Азис.

Веднага след като чул скандалното изявление Георги Валентинов не останал безразличен и се закани, че няма да позволи на никой да напада по този начин Русата Златка. Заканите му стигнали и до Азис, който пък от своя страна увеличил охраната си с още един човек – също ММА боец, твърд и „Всеки ден”. Гардът вече е навил на своя страна и други от колегите си, в случай, че Георги Валентинов изпълни заканите си  и реши да  предприеме физическа саморазправа.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.