Тайната разкрита! Вижте гаджето на Криско(СНИМКИ)

Ето я тайната любов на Криско

Tайната любов на Криско, която той така умело криеше досега, е разконспирирана. В интервютата си рапърът отрича да има връзка, но истината е съвсем друга, пише столичен всекидневник. Журиращият в „Х фактор” Кристиян Талев дели една постеля с руса танцьорка.

 

Двамата въртят тайна любов от доста време, а красавицата се казва Ася Капчикова и е танцьорка в столичен клуб. Тя и Криско се запознали преди около година не къде да е, а в интернет. Първата среща очи в очи обаче дошла скоро след това. Двамата толкова се харесали на живо, че и до днес са неразделни.


Рапърът дори е снимал мацката в една от фотосесиите си за светско списание, но до момента не са афиширали публично отношенията си като гаджета. Запознати разкриват, че Криско и Ася са имали краткотрайна раздяла за около месец и половина, но осъзнали, че не могат един без друг, и пак се събрали. 

„Ася е доста палава блондинка. Освен че се раздава на сцената, тя е и особено кръшна в леглото. Има защо да иска да са заедно“, коментират бивши гаджета на танцьорката. Самата тя не криела отношенията си с Криско и всички нейни приятели били наясно.

Тук идва въпросът защо Кристиян не се престрашава да потвърди официално връзката си. А отговорът е, че изпълнителят не виждал перспектива в нея. Пред свои приятели той споделял, че имал чувства към мадамата, но не можел да си представи именно с нея да създаде семейство. 

Наскоро Криско призна за сериозните си намерения в личен план, които включват желание за поне три деца, но явно тяхна майка няма да бъде Ася. „Тя е все още дете по душа, но ме кефи лудешкият живот, който живее“, отсякъл за нея хип-хопърът.

Източник: blitz.bg

категории: