Гаджето на изчезналата Валя проговори!

Валя и Валентин

Гаджето на безследно изчезналата на 15 април Валя Иванова от Бургас проговори за първи път. Пред „Нова телевизия” полицаят Валентин  Георгиев обяви, че все още се надява да види жива и здрава любимата си.

„Валя никога не ходеше с таксита”, обяви Валентин, допълвайки, че всеки път, когато й се налагало да се прибира отнякъде, 24-годишната медицинска сестра се обаждала на него или свои близки. Точно затова за него е странно защо в злополучната вечер годеницата му се е е качила в такси, което да я закара до Морската градина.

Георгиев категорично опроверга появилите се информации, че Валя е била в депресия преди внезапното си изчезване. „До последно беше усмихната и лъчезарна”, сподели годеникът й, който беше категоричен,че нищо в поведението й не подсказвало, че има намерение да сложи край на живота си, каквато бе основната версия. Двамата планували да започнат ремонт в жилището си, а след това да заминат за Австрия при нейната майка.

Валентин Георгиев отрече и другата версия, която се появи след изчезването на Валя – че е посегнала на живота си заради любовен триъгълник със стоматолога, в чийто кабинет работила. „Познавам въпросния зъболекар и съм сигурен, че няма любовна драма тук”, обясни полицаят.

Работодателят на Валя също отрече с Валя да са имали по-специални отношения. И той не е забелязал красавицата от Бургас да има намерение да посегне на живота си.

Междувременно стана ясно, че от вчера прокуратурата започна работа и по версията за отвличане. До този момент полицията бе убедена, че става въпрос за самоубийство, тъй като телефонът, кутията с цигарите й и запалката били подредени, което отхвърляло версията да се е съпротивлявала.

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.