Изтече финалът на „Под прикритие 4” – Джаро ще бъде убит!

Убиват Джаро в "Под прикритие 4"

Джаро ще бъде убит на финала на 4-ия сезон на „Под прикритие”. Героят на Михаил Билалов ще приключи участието си в криминалната поредица след няколко седмици, издават запознати.

Джаро ще бъде ликвидиран, но засега се пазят в тайна подробностите, разкриват от „кухнята” на „Под прикритие” пред „Телеграф”. Според изданието, продуцентите били твърдо против подобен финал. „Последната серия все още не е заснета. Продуцентите ще настояват за милост към Джаро”, коментират от снимачната площадка. Основният им мотив е, че при евентуална смърт на мафиота, зрителският интерес рязко ще падне, а недоволните фенове ще бъдат хиляди, както се случи след смъртта на Косъма.

Основните версии за напускането на Михаил Билалов от „Под прикритие” са две. Според първата,актьорът сам решил да прекрати договора си със сериала, тъй като бил разочарован от посоката, в която се развива поредицата. Втората версия пък гласи, че решението за убийството на Джаро е взето лично от актьора Мариан Вълев –Куката, който се изявява и като сценарист. Идеята му била неговият герой да бъде единственият любимец на публиката.

Какво в крайна сметка ще се случи и дали продуцентите ще успеят да спасят Джаро от сигурна смърт на финала на „Под прикритие 4”, предстои да разберем.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.