Разгневени фенове нападнаха Черната Златка

Разгневени фенове нападнаха Черната Златка по време на онлайн чата на страницата на VIP Brother във Facebook, видя LifeStyleBG.com. По традиция, на всички изгонени участници  се предоставя възможност за разговор с феновете, които не спестяват нищо на звездите.

И ако останалите съквартиранти просто понасяха критики за участието си, то Златка Димитрова директно бе обвинена в манипулиране на вота и нагласена победа. Зрителите се възмущават от начина, по който бургазлийката използва благотворителната  кауза, за да си тръгне последна от къщата. „Не мислиш ли, че в момента, в който обяви, че ще дариш наградата, участието на останалите загуби смисъл?”, „Защо не дари хонорара си?”, „Защо не продаде личния си автомобил заради каузата?”, са малка част от въпросите, на които миската не отговори.

Единственият коментар на Черната Златка по повод победата бе, че нищо не е било нагласено и тя до последно си е мислила, че голямата награда ще отиде в ръцете на  Златка Райкова, „защото така се пишело”. Отговорът на този въпрос пък сам по себе си показва, че дори и самата тя не вярва, че победителят се избира от народа.  Как тогава зрителите да повярват, че Златка Димитрова е любимата звезда на България?

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.