facebook

Посланието на Захари Бахаров – хит във Facebook!

Фейсбук послание на актьора Захари Бахаров стана истински хит в социалната мрежа. Вижте думите на актьора, върху които си струва да се замислите:

Ще спре ли Facebook на 15 март 2014?

Facebook спира на 15 март?

Съобщение за „смъртта” на Facebook шокира милиони потребители от цял свят. От няколко дни из социалната мрежа с мълниеносна скорост се разпространява новината, че Facebook ще бъде спрян на 15 март 2014 година.

Историята, която просълзи Facebook! Вижте за какво копнеят децата ни!

За какво мечтаят децата ни?

Тъжна история, в която се разпознаха хиляди интернет потребители обикаля социалните мрежи. Разговорът между баща и син накара мнозина да се замислят за важните неща в живота и с мъка да констатират колко истина има в крилатата фраза, че парите не са всичко в този свят.

Разказ от шест думи разплака милиони във Facebook!

Разказ от шест думи разплака милиони интернет потребители. От няколко дни трогателните слова се разпространяват с мълниеносна скорост из социалните мрежи, а интернет потребителите не могат да останат безразлични.

Синът на Алисия постави Валери Божинов на място (СНИМКА)

6-годишният син на Алисия и Божинов Валери-младши постави баща си на място. Във Facebook фолк певицата публикува мила рисунка на детето, от която става ясно, че голямо място в сърцето му е запазено за Алисия.

Страници