Евтин пиар направи Николета Лозанова за смях

Николета Лозанова стана за смях в собственото си предаване. В стремежа си да насочи светлините на прожекторите отново към себе си, футболната съпруга приложи добре познатия трик с бременността.

Зрителите на ТВ7 станаха свидетели на поредния евтин пиар от страна на водещата, която бе щракната (уж без да знае) да си купува тест за бременност от столична аптека.  Секунди след като кадрите бяха излъчени, „заваляха” и милите пожелания от страна на феновете. И докато едни пожелават бебе от все сърце, други са твърдо убедени, че и този път новина няма да има.

„Номерът с бебето вече е изтъркан”, пишат паметливи интернет потребители, припомняйки, че само преди няколко седмици Николета Лозанова отново опита да привлече внимание с късметчето, което постна във Facebook. „Дядо Коледа ще ти донесе бебе”, гласеше посланието, което бе публикувано в социалната мрежа.

Преди това пък любимата на Валери Божинов даде редица интервюта, в които спомена, че е готова за второ дете. Дали бебе наистина ще има, предстои да разберем. Едно е ясно – докато феновете обсъждат теста за бременност, Николета и Валери събират тен на Малдивите, а за малката Никол остават скъпите подаръци.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.