Истината! Ето с коя известна красавица Ники изневерил на Николета!

Ето с коя известна красавица Ники изневерил на Николета

Години след раздялата на Ники Михайлов и Николета Лозанова изплува и скандалната истината за краха в отношенията им. Самата Николета никога не е крила, че причината за раздялата им е изневяра от страна на футболиста. Миската обаче никога не си е позволявала да назове името на фаталната жена, отнела й Михайлов. А тя, оказва се, e претендентката

за най-красива българка – Миглена от „Мис България”, позната още като Никол.

Миглена дълго преследва Ники Михайлов и в един момент вратарят попада в мрежите й, пише hotarena.net. За отрицателно време бившата фолк певица влиза под кожата на футболиста и той дори я кани да живее при него в Холандия. Николета си няма и идея какви ги върши любимият й и разбира последна за изневярата. Следва грандиозен скандал и Николета завинаги се отрича от Михайлов.

Отношенията между Ники и Миглена обаче не потръгват и много скоро двамата се разделят. Причината – участничката в „Мис България” прави отчаяни опити да върже футболиста с брак. Разбрал за намеренията й, без да му мигне окото, Ники й купува билет за България и продължава да се радва на ергенския си живот.

А що се отнася до Николета Лозанова и Миглена – двете дами и до ден днешен се мразят.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.