Ето кой ще наследи богатството на Лили Иванова

Лили Иванова написа завещанието си

Естрадната прима Лили Иванова написа завещанието си и сложи край на спекулациите около това кой ще наследи богатството й. Документът е нотариално заверен и е даден за съхранение в сейфовете на една от най-известните столични кантори.

Лили по принцип е фаталистка и не иска да предизвиква съдбата. Просто реши, че е крайно време близките й да разполагат с документ, който черно на бяло да оповести кой ще наследи имуществото й”, коментират близки на певицата.

Според неофициална информация, това са двете й племеннички, които ще си поделят апартаментите на Лили Иванова, както и спестяванията й. Албумите, грамотите, дисковете и медалите пък ще бъдат дарени на столично читалище.

За никого не е тайна, че любимата изпълнителка на поколения българи има слабост към дъщерите на сестра си Магда. Лили Иванова винаги е била в прекрасни отношения с племенничките си и техните деца. Една от огромните й радости било детето на по-голямата й племенничка Иван. Четири години по-късно на бял свят се появила и наследничката на малката й племенница Йоана. Момиченцето проплакало навръх рождения ден на Лили 24 април. Това е и една от причините да бъде толкова привързана към нея.

„Завещанието не е изненада за никого. Лили оставя всичко на най-близките си”, коментират запознати.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.