Ето я фаталната Силвия, която вкара Мариан Кюрпанов в любовен триъгълник! (СНИМКИ)

Ето я бившата на Мариан Кюрпанов Силвия Мисколши

„Имах приятелка, която безкрайно много обичах”. Това обяви в предаването на Гала звездата на VIP Brother 2013 Мариан Кюрпанов. Пред водещата моделът разказа за жената, с която е имал връзка и която го е наранили безкрайно много.

Фаталната красавица е унгарката Силвия Мисколши и подобно на Мариан работи като модел в Милано. Двамата се срещнали случайно и впоследствие помежду им започнали да се зараждат чувства. Красивата брюнетката дори се преместила в дома на Кюрпанов, а малко по-късно българинът бил намесен в любовен триъгълник. Оказало се, че Силвия не е изяснила отношенията с бившия си приятел, който по онова време се изявявал в италианския Big Brother.

Медиите разбрали това и в продължение на дни въртели Мариан Кюрпанов „на шиш”. За да защити честта и името си, Мариан влязъл в риалити формата, където се срещнал с Андреа Коко (бившия на Силвия). Историята била обсъждана в продължение на месеци и в крайна сметка Силвия и Мариан се разделили.

Дълго време след раздялата Мариан Кюрпанов не бил на себе си. „Лияна ми напомня страшно много на Силвия”, каза финалистът във VIP Brother 2013 и уточни, че това е и една от причините да се страхува да започне връзка с фолк певицата.

Ето ги Силвия и Андреа Коко, с които Мариан Кюрпанов влезе в любовен тригълник в Италия:

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.