Ето го хотела на Зорка Първанова (СНИМКИ)

Бившата първа дама Зорка Първанова е горда собственичка на луксозен хотел в  Белчин баня. Съпругата на президента Първанов е инвестирала милиони в тузарски комплекс, където цената за една нощувка през уикенда достига до 165 лева.

През седмицата цената пада на 130 лева за двойна стая, разкрива в. „Всеки ден”. Всъщност  „Белчин гардън” е най-луксозната сграда в Белчин баня - разполага с външен и вътрешен басейн, сауна, парна и римска баня, а посетителите основно са руснаци.

По документи официален собственик на комплекса е фирма „Тера Инвестмънт” ООД, която се управлява от близките до Георги и Зорка Първанови Петър Иванов и Владимир Лазов. Последният се води собственик и на двата мезонета в столицата, които са на президента Първанов.

Макар и името на Зорка Първанова да не фигурира никъде, разследване на в.„Всеки ден” установило, че "Белчин гардън" е именно на бившата президентша. Запитани къде се намира въпросния комплекс, местните без грам колебание посочвали мястото и уточнявали, че хотелът е на Зорка Първанова.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.