Открийте разликите: Емилия преди и след побоя (СНИМКИ)

Емилия не харесва новия си нос

За пръв път след побоя, който й нанесе Коко Динев, фолк певицата Емилия показа снимки отблизо, а феновете едва разпознаха любимката си. Оказа се, новият нос е променил до неузнаваемост физиономията на певицата, пише hotarena.net. Емилия никак не била доволна от крайния резултат и е твърдо решена след няколко месеца да легне отново под ножа. „Носът й няма нищо общо с предишния”, коментират близки до изпълнителката.

Както знаете, навръх Великден, Емилия бе пребита от любимия си Коко Динев, който с един удар й счупи носа. Седмици след това певицата се покри и никой не знаеше какво се случва. Провокирани от запитванията на феновете, от „Пайнер” излязоха с официално писмо, в което обявиха, че блондинката е преживяла пътен инцидент. Малко по-късно близки до Емилия разкриха, че не катастрофа, а жесток бой е причина за телесните наранявания на изпълнителката.

Наложи се да й бъде направена пластична операция, която да върне старата форма на носа. В крайна сметка обаче лекарите не успяха да се справят с предизвикателството.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.