Емилия кръшнала на Коко Динев с гаджето на колежка?!

Емилия кръшнала на Коко Динев с Християн Гущеров?

Нов скандал във фолк средите. Емилия е кръшнала на Коко Динев с гаджето на нейна колежка. Според клюката, певицата, която отскоро е с оранжева коса, имала вземане-даване с бизнесмена Християн Гущеров, който от няколко години дели живота си с Мария.

Случката се разиграла преди години, когато Християн бил свободен мъж. За разлика от него обаче Емилия била обвързана с Коко Динев. Но това не й попречило да избяга с Гущеров. Двамата си направили романтичен круиз с яхта. „Бяхме втрещени, когато видяхме Емилия да се качва с Християн”, заявяват пред „Всеки ден” хора от персонала на яхтата и допълват, че по онова време детето на певицата е било съвсем малко. „Първо разведе Анелия и Коко, а след това започна да му кръшка”, не крият възмущението си моряците, които дълги години пазели тайната.

Близки на Емилия пък оправдават аферата й с Християн Гущеров с факта, че Коко пръв й изневерил. Когато научила, че любимият й я мами, Емилия решила да му отмъсти, затова и приела поканата на Гущеров за двудневния круиз. Малко след това изпълнителката преценила, че няма смисъл да разваля семейството си и се върнала при Коко Динев.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.