Емил Каменов от „Къртицата” – лъжец! Вижте как преметна всички!

Емил Каменов охранявал Сталун? Да, бе, да!

Емил Каменов – охранителят, който бе представен при влизането си в „Къртицата” като личен бодигард на холивудските знаменитости – Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер, се оказа лъжец с голямо въображение.

„Емил е гледал Сталоун и Шверценегер само и единствено по телевизията”, споделят пред в. „Всеки ден” близки до якият мъжага, който заплаши да пребие продуцентът на „Къртицата” Андрей Арнаудов в ефир.

По думите им, скандалджията, който е с последно предупреждение за напускане на шоуто, си измислил, че бил охрана на холивудските актьори, снимали „Непобедимите 2” в България, за да влезе в риалити формата. „Той редовно разправя врели-некипели”, споделят негови познати.

Потърсени за коментар от „Всеки ден”, от „Ню Бояна филмс” също отрекли Емил Каменов да е бил ангажиран по някакъв начин с охраната на звездите от „Непобедимите 2”. От продуцентската къща обяснили, че единственият ангажимент на Емил бил при заснемане на втората част на криминалето през 2011 година. Тогава обаче му било поверено да охранява снимачната площадка през нощта. „Въобще не е имал досег с актьорите”, категорични са от пресцентъра на „Ню Бояна филмс”.

Емил Каменов обаче далеч не е единственият участник, който послъгва в "Къртицата". С подобни похвати си служи и Виктория Джумпарова.(Вижте ТУК)

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.