Емануела разкри защо се развежда с Никола

Емануела разкри защо се развежда с Никола

„Връщане назад няма. Нашето е безнадежден случай”. Така фолк певицата Емануела коментира раздялата си с Никола, с когото само преди няколко месеца се венчаха в „Къртицата”.

Пред кумата си Жени Калканджиева, Емануела призна, че е изнесла багажа си от жилището на Никола, а причината е изневяра. Емануела знаела за три от „попаденията” на мъжа си. „Има и още с които си е писал”, сподели в „Поверително от NL” певицата, допълвайки, че му е искала обяснение защо го е направил, а отговорът бил защото тя му изневерила. „Аз не съм му изневерила. Просто пофлиртувах”, категорична бе Емануела.

Тя не скри, че седмици след напускането на семейното жилище, Никола често й звъни и я моли за прошка. Това обаче нямало как да се случи, защото не можела да прави компромиси със себе си. По всяка вероятност следващата стъпка ще бъде развод. На този етап обаче нито Емануела, нито Никола са подавали документи за разтрогване на брака.

Само преди няколко дни пък певицата направи потресаваща изповед, разкривайки, че е отстранила и двете си гърди. (Виж ТУК)

 

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.