Емануела отстранила и двете си гърди

Емануела отстранила и двете си гърди

Фолк певицата Емануела шокира Сашо Диков. Изпълнителката бе гост в предаването му и изненадващо обяви, че са отстранени и двете й гърди. „Правила съм си три операции на гърдите. Едната е като на Анджелина Джоли”, обяви Емануела.

Фолк певицата призна, че двойната мастектомия е извършена преди години. И също като при Анджелина Джоли, се е подложила на процедурата без да е била болна от рак. „Просто от съображения за сигурност”, заяви Емануела, която не скри, че отново има проблеми с имплантите и много скоро ще легне под ножа за четвърти път.

Гърдите били единствената част от тялото й до която се докосвал пластичен хирург. „Не съм си правила операция на носа”, каза още Емануела и обясни, че слуховете за това тръгнали, откакто водещите специалисти започнали да дават носа й за пример.

Запитана какво се случва с брака й и дали наистина двамата с Никола са пред развод, Емануела заяви, че не би желала да коментира толкова лични неща. „Не съм казала, че ще има развод, просто не желая да коментирам тази тема”, каза певицата.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.