Ексхумират тленните останки на митрополит Кирил?

Ексхумират  тленните останки на митрополит Кирил?

Четири месеца след трагичната кончина на митрополит Кирил, мистерията около смъртта му все още не е разгадана. Часове след като безжизненото му тяло бе открито на плажа във Варна, се появиха и първите съмнения, че не става въпрос за нещастен случай.

За да се разсеят всички съмнения, че става въпрос за убийство, по всяа вероятност ще бъде поискана ексхумация на тленните му останки, пише „Всеки ден”. От прокуратурата поискаха подробна съдебномедицинска експертиза, която да разкрие имал ли е Дядо Кирил сърдечни проблеми, както е записано в първоначалната експертиза.

Твърденията на съдебните лекари противоречат изцяло на показанията на близките на митрополит Кирил, които са категорични, че до последно владиката не е имал здравословни проблеми.

категории: 

Коментари

Comment: 
Цяла Варна ЗНАЕ, че Киро Линкълна беше УБИТ; само трима „варненци“ : - Шефката на Съдебна Медицина, Шефа на Полицията и Прокурора + двама „столичани“ (Цацаров и Неофит) НЕ знаят ; а Игнатий и Тренчев проговориха чааак когато ексхумацията вече стана невъзможна, следователно : ВСИЧКИ ВЪВ ВЛАСТТА СА МАЙМУНИ ЗАЩОТО ИМАТ ЧАРВЕНИ ЗАДНИЦИ . . . -= Горките 13 кандидати за Варненски МУтрополит, те не правят разлика между „манастирска мишка“ и „военноморски тюлен“ и не знаят, че когато навлязат навътре в далаверите ще станат опасни и излишни и тогава ще ги пратят не за плитководни миди – а за дълбоководни акули (със запушен шнорхел и много олово на кръста); т.е. морска епархия – морски „емоции“ . . . Амин. -= В Българската Православна Църква гейове няма, защото всички са педерасти; гейовете са в Българската Социалистическа Партия . . .

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.