Екатерина захапа продуцентите на „Къртицата”

Кети скочи на "Къртицата"

Екатерина Щайнингер захапа „Къртицата”.  Часове след съботния лайф, в който базата напусна Христина Русева, Кети заподозря продуцентите на риалити формата в манипулация, видя LifeStyleBG.com.

„Не забелязвате ли, че винаги си тръгват номинираните от публиката? Демек продукцията си прави играта”, написа във Facebook Екатерина, подлагайки на съмнение резултатите от вота на зрителите и тези от тестовете в Базата.

В социалната мрежа Екатерина Щайнингер сподели и за бруталните подигравки на ММА боеца Георги Стоянов, които продуцентите скрили от зрителите. „Този Гошо най-много ме нараняваше, а Ивайла го подкокоросваше и се хилеше. Нищо от това не беше показано”, призна Кети.  Най-големият удар бил, когато Георги сложил в багажа й вкисната манджа, „за да не умре от глад”. Това се случило, докато Кети била в изолатора. „Когато се върнах в базата и отворих куфара си, се разнесе ужасна смрад. Не вярвах на очите си. Не можете да си представите как се почувствах”, сподели бившата състезателка в „Къртицата”.

На този етап Кети не може да каже със сигурност кой е предателят в базата. Съмненията й са насочени към Евгени Иванов, Илиян Киряков, Борислав, Георги и Ивайла Бакалова.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.