Гала показа дома и семейството си (СНИМКИ)

Гала показа дома си

Водещата на „На кафе” Гала показа дома и семейството си в ефир. В рамките на живото си предаване днес, чаровната водеща направи директно включване от нейната крепост.

В апартамента, който е обзавела изцяло по свой вкус, Гала живее с дъщеря си Мари и приятеля си Стефан. Вдъхновена от френския Прованс,водещата е създала идеалното място за релаксация. За да коментира стила на обзавеждането и енергията, която излъчва, Гала бе поканила специалистка по фън шуй, която наблегна на факта, че в жилището са разположени прекалено много огледала, а това можело да повлияе зле в определени ситуации.  От разговора стана ясно, че има объркана енергия и в спалнята на Гала и Стефан, което било причина за проблемите със съня на любимия й, пише „Пик”.

Гледката от жилището също можела да повлияе зле. От прозореца на луксозния апартамент се вижда полусрутена сграда. По думите на фън шуй специалистката, подобни гледки излъчват страдание. В нейния случай обаче не е толкова страшно, тъй като жилището се намира нависоко.

Това е кухнята на Гала:

Ето го и любимия на водещата Стефан:

Към трапезарията и хола:

Огледалата в дома на Гала:

Ето я и спалнята:

Стаята на Мари:

Ето и гледката, която се разкрива през прозореца:

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.