Скандално видео с Джийсън и гаджето на Русата Златка става хит в нета?

Пацо прогнозира разчистване на сметките между Джийсън и Русата Златка

Най-известният съквартирант в историята на Big Brother Пацо, който е влизал цели три пъти в къщата на Големия брат, коментира скандала в Big Brother All Stars между Джийсън Брад Люис и Златка Райкова.

„Златка със сигурност няма да остави нещата така”, прогнозира Панайот Кючуков, който очаква развръзката извън къщата. За разлика обаче от зрителите, според които Георги Валентинов може само да набие Джийсън, то очакванията на Пацо са доста по-брутални. „Няма да го бият, той е толкова мършав… Но могат да го и*насилят и да пуснат клипчето в интернет”, обяви Пацо, допълвайки, че това един от начините Джийсън Брад Люис да получи известността, за която мечтае.

Пацо коментира и статията на LifeStyleBG.com „Пацо срина със земята Джийсън и Пенка”. По думите му, сме обърнали внимание само на оценките му за Пенка и Джийсън, по простата причина, че те са главните герои на шоуто. Или по-точно бяха. Джийсън вече не е сред съквартирантите, а Пенка е по-ниска от тревата след като няма подкрепата на съмишленика си.

Скандални определения Пацо даде и за Недялко Лазаров. В неговите очи изпълнителят на "О,бре, Недялко" е "напълно луд, напълно откачен, досаден, неприятен и протовен".

категории: 

Коментари

Comment: 
A Paco kakuv e toi da vidi purvo sebe si :))))))))))))

Comment: 
bravo paco, tova verno e ideq

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.