Диляна Попова и Асен Блатечки признаха: Очакваме син!

Диляна и Асен чакат син

След дълго мълчание относно най-пикантната клюка, която от седмици наред се разнася из хайлайф средите, Асен Блатечки и Диляна Попова признаха любовта си. Нещо повече – двамата официално обявиха, че очакват син.

„От 20-годишна искам да бъда майка. Много обичам децата”, споделя пред сп.„LoveStyle” Диляна Попова, потвърждавайки, че на последния преглед, ехографът е показал, че бебето, което носи, ще бъде момче.

Противно на очакванията, че покрай бременността на актрисата, двамата с Асен Блатечки ще побързат да узаконят връзката си, бъдещата майка споделя, че за нея бракът никога не е бил предпоставка за вечна любов. „Ще те обичам цял живот” е лъжа още от момента, в който го изричаш”, заявява Диляна Попова, обяснявайки, че е прекалено наивно да дадеш обещание за вечна любов, тъй като не знаеш какво ще ти се случи в бъдеще и дали след време няма да срещнеш друга любов.

На същото мнение е и Асен Блатечки. Актьорът, който заряза жена си Катерина след 15-години съвместен живот, е категоричен, че единствената полза от брака е подялбата на имуществото при развода и присъждането на законна издръжка за децата.

Е, сватба може и да няма, но бебето вече на път. Наследникът на Диляна Попова и Асен Блатечки трябва да се роди през септември.

 

категории: 

Коментари

Comment: 
Strahotna e :)

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.