Диана Найденова показа мистериозния Мирослав (СНИМКИ)

Диана Найденова показа мъжа си

Диана Найденова разбули мистерията около новия мъж в живота си. Само преди няколко седмици „Мадам Челюсти” сключи граждански брак с Мирослав, който доста упорито криеше от медиите. Седмици след церемонията, журналистката най-накрая показа снимки от сватбата и задоволи любопитството на феновете си.

Мирослав Войников е мъжът, успял да плени сърцето на Диана Найденова. Любопитна подробност е, че той е първата любов на журналистката, пише „Всеки ден”. Двамата се залюбват в родния си град Хасково. Малко по-късно Диана се мести в София и любовта им остава неизживяна. В столицата Диана среща бащата на детето си. И въпреки, че се разделят още докато е бременна, журналистката приема доста тежко смъртта на Борис Йорданов.

За втори път след 12 годишна раздяла Диана Найденова и Мирослав Войников се срещат през пролетта на тази година, когато брюнетката отива в Хасково. Двамата се виждат случайно и Мирослав й предлага брак. Месеци след това са щастливо женени и безрезервно вярват, че любовта е всичко.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.