Диана Найденова напусна „Всяка неделя” със скандал!

Диана Найденова напусна Кеворк

Жесток скандал раздели Диана Найденова и Кеворк Кеворкян. Минути преди да се появи в ефира на „Всяка неделя” водещата си събра багажа и напусна предаването заради конфликт с Кеворк.

Разногласията между „Мадам Челюсти” и Керокян започнали още след първото предаване. Диана Найденова била бясна от факта, че двамата не са равноправни. Младоженката дори на няколко пъти го заплашила, че ще си тръгне. Кеворк обаче приемал думите й на шега. Няколко минути преди да се появи в ефир вчера Диана си взела чантичката и оставила титуляра сам да води предаването си, в което лично я покани преди няколко седмици, разкрива „Всеки ден”.

„Два остри камъка брашно не мелят”, коментират колеги на Диана Найденова и Кеворк Кеворкян, които не са изненадани от решението на водещата, която постави нов рекорд, задържайки се на екран едва две седмици. Рокадите на Диана Надейнова започнаха преди три години. Първо се изявяваше като гост водеща в летните издания на „Здравей България” в Нова телевизия, после подписа договор с bTV и предаването на Росен Петров „Нека говорят”, а след това се премести в ТВ7, където предаването й просъществува само един сезон. На 27 октомври пък брюнетката се присъедини към „Всяка неделя”, за да я напусне със скандал на 10 ноември.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.