Годишен хороскоп 2016 – зодия Дева

През 2016 Девите ще бъдат в центъра на вниманието и това ще продължи до 26 юни. През този период ще получите подкрепа от знака на Близнаци. Този знак за вас е 10-ти Дом в астрограмата, който отговаря за кариерното израстване и социалния статус. Такъв шанс се получава веднъж на 12 години, така че трябва да се възползвате напълно от тази уникална възможност. През първите шест месеца на новата година, вие може да се причислите към щастливците, които ще имат възможност да растат професионално, и благодарение на което ще можете с бързи темпове да се придвижите нагоре по стълбичката на успеха. Ще кипите от енергия, която ще трябва да насочите в правилната посока.

Най-вероятно сте вдигнали летвата и ще ви се наложи да положите много усилия за постигнете успеха, за който мечтаете. Вие поемате много повече задължения и отговорности, отколкото можете да се справите без излишни главоболия.

От октомври 2016, Сатурн е започнал да влияе на взаимоотношенията със семейството, а също и в такива сфери като образование и пътувания. Сатурн в съзвездието на Скорпион може да ви донесе известни затруднения в отношенията, които имате с близките хора. Освен това, звездите ви призовават да приемете по-отговорна позиция, да не действате безогледно, а да обсъдите ситуацията и да намерите компромис.

Планетите ще ви оказват подкрепа и в любовните връзки. 2016 може да бъде много важна година от гледна точка и на амурните дела. Нептун в 7-ми Дом на астрограмата внася магия и мистерия във вашите взаимоотношения, вие ще имате развито въображение, но в същото време любимият ви човек може да ви подведе или излъже. Трябва да бъдете много внимателни и да не вярвате на всичко, което ви казват, тъй като не всички хора, с които общувате ви мислят доброто. Някои просто искат да се възползват от вашата доверчивост и ще ви дадат празни обещания. През новата година много Деви ще могат да намерят своята дългоочаквана половинка.

През 2016 Уран, както и преди ще продължи да оказва въздействие във финансовата сфера. През следващата година Уран ще бъде в негативен аспект към Плутон и под влиянието на този фактор, са възможни както неочаквани загуби, така и печалби. Доходът на партньора – съпруг/а или бизнес партньор, ще бъде нестабилен и може да доведе до непредвидени разходи или до неочаквано влошаване на финансовото състояние. Положителната страна е, че под влиянието на Уран може да получите подарък-изненада, под формата на неочаквано наследство или печалба. Може да се каже, че парите ще започнат да идват по-лесно през периода от 16 август 2016 до 23 октомври, благодарение на Венера в знака на Везни.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 >>>

 

Вижте още: ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2016 – ЗОДИЯ ДЕВА

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016

ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК>>>>>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.