Детето на Пол Уокър разплака Холивуд! Ето как се сбогува с него!

Медоу се сбогува с татко си Пол Уокър

15-годишната дъщеря на Пол Уокър разплака Холивуд. Часове след трагичната смърт на актьора, Медоу се сбогува с татко си във Facebook, а хилядите фенове на звездата от „Бързи и яростни” искрено й съчувстваха за огромната загуба.

„Обичах го още преди да знам какво е любов”, пише за татко си Медоу, спомняйки си, че Пол Уокър е бил човекът, който я е научил да ходи, да се смее и да не се предава. „Той беше моят герой. Ще остане в сърцето ми завинаги”, се казва още в съобщението към което е прикрепена снимка от детството й.

Своите съболезнователни съобщения в социалната мрежа написаха и още куп близки, приятели и колеги на Пол Уокър. „Раят се сдоби с още един ангел. Ще ми липсваш, братко”, пише Вин Дизел, цитиран от „Блиц”.

Заради трагичната смърт на Пол Уокър снимките на „Бързи и яростни 7” ще бъдат отложени. Дни преди да загине Пол Уокър е успял да участва в няколко сцени. Към момента продуцентите обмислят как да представят сцените, така че да се отнесат с уважение към паметта му, пише „Дейли мейл”.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.