Детето на Бойко Борисов прието по спешност в болница!

Детето на Бойко Борисов прието по спешност в болница!

Дъщерята на Бойко Борисов е приета по спешност в болница. Венета е с кръвно 180/100. Младата жена е настанена в елитна клиника, където едни от най-добрите специалисти се борят да стабилизират състоянието й. „Ако детето ми не се оздравее, пощада няма да има”, закани се Борисов.

Пред агенция „Пик” лидерът на ГЕРБ обяви, че дъщеря му е вдигнала кръвното, вследствие на силния стрес. По-рано днес домът на Бойко Борисов бе окупиран от симпатизанти на „България без цензура”. Именно това според Борисов е причина за критичното състояние на Венета. Борисов е категоричен, че няма да остави нещата така и ще сезира полицията за действията на Бареков и неговите хора. „Те прекрачиха границата. Когато ми посягат по този начин, не искам да ми се сърдят”, обяви бившият премиер и допълни, че на този етап единственото, което си пожелава е бъде стабилизирано здравословното състояние на дъщеря му

Венета е единствената дъщеря на Бойко Борисов. През годините лидерът на ГЕРБ избягваше да говори за нея. В  интернет пространството има едва няколко фотоса на Венета и то от детските й години (Виж ТУК). Малцина знаят, че преди няколко години Венета се завръща от САЩ и дори е назначена на работа в Министерство на финансите. Симеон Дянков обаче забравя да се консултира с Борисов и когато бащата разбира за назначението незабавно уволнява щерка си, защото се страхува от обществените реакции.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.