"Детелините" на Лили Иванова изскочиха (СНИМКИ)

Лили си показа "детелините"

„Детелините” на Лили Иванова изскочиха по време на концерт. Фен на певицата успя да я щракне в доста неудобен кадър, който заслужено спечели седмичната награда в конкурса за папараци на „Поверително от NL”.

След толкова години на сцената, нито един професионален фотограф не успя да надникне в пазвата на Лили Иванова. Както обаче е казал народът, никога не е късно да станеш за резил! Е, в случая с Лили не можем да говорим за резил, тъй като за всички е видно, че гърдите на 75-годишната певица са просто перфектни. От снимката става ясно, че гравитацията не важи за Лили Иванова. Изпълнителката дори се радва на „детелини”, на които биха завидели огромна част от младите жени.

Мълвата гласи, че още преди години Лили Иванова се подложила на операция за намаляване на бюста в Париж. За това свидетелстват и разказите на някои от мъжете в живота на певицата, които са категорични, че в младежките си години Лили е била доста надарена. „Бяха й огромни”,спомня си художникът Валентин Бинчев, цитиран от в. „Всеки ден”. Думите му се потвърждават и от бившия съпруг на певицата Янчо Таков, както и от снимката, на която е видно, че прелестите на примата са с доста по-скромни размери в сравнение с младите й години.

Каквото и да кажем, едно не можем да отречем – „детелините” на Лили Иванова нямат нищо общо с тези на жените на нейната възраст!

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.