Делян Пеевски, „Огледален свят” и Пол Уокър – най-търсени в Google през 2013!

Най-търсените думи в Google 2013

За 13-а поредна година Google обяви най-търсените думи, личности и събития в глобалната мрежа за 2013 година. За първи път в класацията попада и България.

Според анализа на компанията,трите най-известни личности, от които сънародниците ни са се интересували през отминаващата година са Пол Уокър, Чочо Попйорданов и Делян Пеевски. В Топ 10 на личностите, предизвикали интереса на българите са и Бон Джоуви, Григор Димитров, Цветелина Грахич, Еделвайс,Млад Меринджей, Златко Баретата и Ахмед  Доган.

Най-търсената  дума (израз) пък е „Огледален свят”. Освен сериали, българите следят изкъсо и риалити форматите, които станаха доста популярни в последните години. „Гласът на България”, „Къртицата”  и „VIP Brother” са в челната десетка на най-търсените шоу програми.

Събитията на 2013, които са накарали сънародниците ни да потърсят помощ от Google са „Избори 2013” и „Мис България 2013”. Търсили сме още информация за земетресения, цифровизация и почивни дни.

В категория „Най-търсени песни”, първите две места са за „Gangnam style” и „Harlem shake”. Веднага след това се нарежда Азис и хитът му „Евала”. Галена и Гъмзата също са в Топ 10 на най-търсените изпълнители.

„Какво е любовта?”,  „Как да отслабна”  и „Как да забогатеем” пък са най-често задаваните въпроси на Google от българите.

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.