Деян Донков преби Радина на морето!

Деян Донков преби Радина на морето

Деян Донков отново се изяви! Актьорът и Радина Кърджилова обикалят родното Черноморие с наета каравана. Вместо  да подари незабравим почивка на любимата си Донков я пребил в заведение. Инцидентът станал преди няколко дни, когато актьорите и няколко техни приятели посетили известен бар на Южното Черноморие. По едно време двамата започнали да се карат, а приятелите им се оттеглили, за да могат двамата да изяснят спора.

Няколко минути по-късно Деян Донков станал изключително агресивен, хванал Радина за косата и ударил главата й няколко пъти в масата. „Радина се разплака. От носа й течеше кръв”, споделят очевидци, цитирани от „Всеки ден”. „Хората пищяха от ужас, а управителят на заведението извика охраната”, спомнят си шокиращата гледка свидетели. По думите им, единствено бързата намеса на охранителите спасила Радина от по-тежки наранявания.

Това, че Деян Донков посяга на Радина Кърджилова видя цяла България по време на престоя им в „Къртицата”. Часове след инцидента в Базата, актрисата обяви, че не е станало нищо, а няколко дни по-късно напусна шоуто. Близки до Донков разкриват, че Радина не е първата жена, на която посяга. По същия начин актьорът постъпвал и с бившата му приятелка Кристина Милева. Майката на детето му Анастасия Ингилизова също е била негова жертва, макар по това време Донков да се е ограничавал само с психически тормоз.

 

категории: 

Коментари

Comment: 
Tози е от големите,,мъжкари,,! Те, обаче не са родени да носят панталони! Колкото и да се опитват да скрият комплексите си, пак си остават същите жалки страхливци!

Comment: 
Как бе ТОЙ Е МЪЖ та МЪЖ !!! Не обиждайте човека ! А и тая овца какво майка си продължава да търси там малко работата върви на "БИЙ МА ОБИЧАМ ТЕ"

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.